Samen sterk

Van Egdom Consultancy werkt nauw samen met een aantal strategische partners.
Samen heb je meer kennis, draagvlak en slagkracht. Samen kom je verder.

 • Danny Meuken
  Made2Sport wil verbinden op maat. Partijen bij elkaar brengen, toegevoegde waarde creƫren, logische verbindingen leggen. Hun rugzak is gevuld met expertise en ervaring. De kunst is het juiste middel uit de rugzak tevoorschijn te halen dat concrete oplossingen biedt.
 • Maarten van Koolwijk
  Sportconsultant Maarten van Koolwijk is van oorsprong jurist en heeft in vanuit NOC*NSF diverse sportbonden geholpen verder te professionaliseren en om te vormen naar klantgerichte organisaties.
 • Sports Consulting Group
  De Sports Consulting Group is een samenwerkingsverband tussen zelfstandig professionals uit de sportwereld. Samen bieden we onze kennis, ervaring en expertise aan opdrachtgevers aan. Hiermee vergroten we de kwaliteit en de betrouwbaarheid van ons werk. De Sports Consulting Group staat voor energie, verbinding, betrokkenheid en natuurlijk sport.
 • Karin Horsting
  Karin ondersteunt non-profitorganisaties in het opbouwen van allianties en de implementatie van de hieruit voortvloeiende projecten. Haar unieke inbreng is de kennis, ervaring en netwerk in de sportwereld.